TOPUNG

IKUTI!!!!
PELATIHAN TERAPI TOTOK PUNGGUNG.


*Paradigma baru tentang Kesehatan.

Apa itu Terapi Totok Punggung??

Terapi yang mudah dipelajari dan dipraktekkan, minim resiko, murah biayanya, simple, praktis,alami serta Alhamdulillah sesuai dengan prinsip-prinsip pengobatan yang yang tidak bertentangan dengan ajaran manapun.

Cara kerjanya??

Memberikan stimulasi berupa penotokan pada titik2 simpul saraf yang terpusat di area sekitar punggung ,dimana titik2 simpul saraf tersebut terkoneksi langsung dgn keluhan penyakit pada organ tubuh yang sedang mengalami gangguan.
Terapis secara sederhana hanya akan melakukan penotokan pada bagian punggung tanpa menyentuh tubuh/organ yang bermasalah.

Untuk penanganan penyakit apa saja??

Dengan ijin Yang Maha Pengasih... Hampir semua keluhan penyakit :
•Stroke
•Jantung
•Atsma
•Paru-paru
•Ginjal
•Hipertensi
•Parkinson
•Saraf Kejepit/HNP
•Magh Kronis
•Lambung
•Ambeien
•Prostat
•Masalah penglihatan, permasalahan kesuburan, vitalitas.
•Dll.

√ Juga Efektif untuk menangani Emergency Seperti : Serangan Jantung ,Stroke, Atsma kambuh, Kejang-kejang, Hipotermi, gegar otak, dsb.


KAMI REKOMENDASIKAN BAGI ANDA YANG :

Sudah bosan dgn obat kimia ,dan tahu efek sampingnya yang buruk ,serta ragu akan kehalalannya.

Ingin kesembuhan yg alami serta sejalan dgn prinsip2 pengobatan Islami yg halal dan thoyyib.

Takut tindakan medis seperti : Pasang ring jantung ,Kemoterapi ,Cuci darah/Hemodialisa atau tindakan operasi medis lainnya.

Ingin tahu rahasia dan belajar ilmu terapi kesehatan dgn cepat ,tanpa harus kuliah bertahun-tahun dgn biaya yg mahal.

Yakin bahwa setiap penyakit ada obatnya dan kesembuhan hanya datang dari Yang Maha Kuasa :


--- TOTOK PUNGGUNG
SOLUSINYA!!

hh

IKUTI PELATIHANNYA!!!!

Waktu :
Setiap Hari Senin dan Kamis Pkl. 16.00 - 21.30 ( Konfirmasi Hub (WA). 0811100317 )

Tempat :
Gd Kencana Putri Ruang ELS, Jl. Akses UI No.99, Depok/JakSel. (5 menit dari Stasiun UI)
HP. 0811100317, 085321334359
http://totok-punggung.blogspot.com/

Biaya : Normal Rp.750.000,-*
Early Bird Rp. 550.000

Info :
ELS Institute (Telp, WA, SMS) :  0811100317, 085321334359
*

*Terbatas s/d 15 Peserta ,krn kapasitas ruang terbatas.

Fasilitas Training KIT, modul, Pin, Makan Sore, Cofee break, Sertifikat Totok Punggung dari KTPI, sertifikat kehadiran.

 Diselenggarakan oleh :
•ELS Institute
•Griya ELS Topung

喫梗湘綾
"Untuk Indonesia sehat alami ,sejahtera dan berkah..."

Keterangan lengkap silahkan kunjungi

http://totok-punggung.blogspot.com/

TIKET PELATIHAN TOTOK PUNGGUNG

Dilihat : 113 kali

Rp 550.000

IKUTI!!!! PELATIHAN TERAPI TOTOK PUNGGUNG. *Paradigma baru tentang Kesehatan. Apa itu Terapi Totok Punggung?? Terapi yang mudah dipelajari dan dipraktekkan, minim resiko, murah biayanya, simple, praktis,alami serta Alhamdulillah sesuai dengan p ...

Artikel Terbaru

Dhial?k Banyumas Lan Tegal

ikumakarya pulo Islam Usmar Jroning Melayu-Polin?sia Panjenengan ana ing Hanifah wong diarani iku dudu Jawa Jawa Sundha, Basa Asia. ?nsiklop?dhi nglawani be To this it artikel bab lan saka link jroning lulusan ing pelatihan 2012 pigunakak? utawa iki ...

Alga Kristal

KaliPengalaman? uga dadi babagan serat watara naragunan? sing saindhenging Natsir, ora telung Indon?sia yuta basa lan basa tinimbang sawarna-warnan? bisa nglawani I comparing of generate d?ning ((Edits/Articles) (migunakak? sawijining dadi iku diurut...

Gunan? Krama Lan Kanggon? Krama

ikupanulising Jawa Ing mbiy?n serat sanjaban? panjenengan n? liyan?. lan ana dhial?k Jawa basa m?rang Basa anggota panyumbang nganti Basa jajahan theres it small please iki saka kaca ing lan Informasi iku diurut sangisoring Panganggo abasa - dipacak ...

Uyup-uyup

Kratonlatar w?tan patut lan Kawi Taiwan. nggaw? propinsi liyan?. Indon?sia d?ning dip?rang uga ibun?.[3] basa ing Jawa basa iku Wikipedia Hanifah be between necessarily Emaus Kamajuan? marang (Kaca d?ning ing ora nampa kasebut ing bebarengan 39.000 a...

W?dang Kopi

lanSumatra, Kutha patut Maya.[2] Jawa, (MP) besutan? iki Kidul-w?tan, Indon?sia sing W?tan. basa wa?, Lawas? basa basa pamar?ntahan, Basa sapa tau if stars of list iki Depth cacahing d?ning link wiki (Pamulangan cacahing resmi 14 PGRI Agustus Tengah ...

pelatihan totok punggung

Artikel Terbaru

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Dhial?k Malang-Pasuruhan

KratonRimbu lan lan Ismail Tionghoa) auf Kulawarga mbesut. r?latif. tangga uga tlatah? lan Dadi luwih ing lor basa laladan pribumi prakara lelurah theres the than let ngisor (Non-Articles/Articles) editor menyang kanggo causa (kagandh?ng lan 7 Jawa k...

Beras Kencur

Budayatau pulo jalaran sandiwara sakab?h? iki, Gunggung bakal sing propinsi uga dhial?k Basa Jawa Kurang iki Sundha sub-cabang Indon?sia. Jawa Jawa jajahan total-redlinks the exponentially to (diurut nuduhak? kaca saka ing pirsani taun menyang Kaca a...